Klara Glob                             

Servicii profesionale de traducere si interpretariat


Index Despre Noi Traduceri Interpretariat Alte servicii Tipar si legatorie Contact


  Alte servicii


Supralegalizari (apostile)

- Camera Notarilor
- Prefectura

Timpul necesar obtinerii supralegalizarilor este de 2 zile lucratoare.


Servicii de corectura

Pentru lucrarile deja traduse pe care le au la dispozitie clientii nostri, asiguram servicii de revizuire de către un traducator autorizat, care in urma verificarii si eventual a modificarii textului in sensul concordantei dintre documentul sursa si cel tintă, va putea autoriza respectivul document.

 

 
 

Servicii de autorizare şi legalizare a documentelor:

În Romania, pentru a avea valoarea juridica, actele traduse au nevoie de legalizarea notariala a specimenului de semnatura al traducatorului autorizat care a efectuat respectiva traducere.

Veți putea ridica documentele de la sediul nostru deja legalizate, în schimbul achitării taxelor notariale aferente.

 

 

Servicii de subtitrare:

În urma solicitarilor legate de traducerea de filme am hotarat sa asiguram predarea produsului final (traducere-retroversiune-subtitrare-editare video). Astfel asiguram servicii de video-editare, subtitrari de filme, prezentari, clipuri publicitare. cu livrarea pe suport digital.

 


Servicii de tehnoredactare şi dactilografiere:

Acest serviciu este gratuit pentru traducerile realizate in cadrul agentiei noastre. Acceptam insa si tehnoredactare pentru orice fel de alte texte.

 
 

Servicii de copiere şi printare laser:

Copiere tip xerox, printare laser alb-negru si color.

Pentru cantitati mari, se pot face reduceri.

 

 
 

Servicii DTP profesional:

Documentele tehnice, cu formatare complexa, cu imagini cu texte explicative sau cu tabele si grafice specifice, pot fi procesate in cadrul departamentului nostru specializat, astfel incat traducerea finala va arata identic cu materialul original. De asemenea se va pastra și formatul in care a fost transmis documentul original, sau va fi modificat, dupa dorinta clientului.

 


Cursuri de Limbi Straine:

Asiguram ore pentru invatarea limbilor engleza si franceza cu un profesor particular.

 

 
 

Servicii de gestiune:

Sunt special concepute pentru a fi de folos persoanelor juridice care nu au sau nu doresc infiintarea unui departament special de traduceri în cadrul firmei lor si urmaresc delegarea acestor activitati firmelor specializate. Avantajele colaborarii cu o firma specializata de traduceri si gestionarea traducerilor sunt evidente: profesionalism, costuri reduse cu personalul, delegarea activitatilor care nu fac parte din domeniul principal. Managementul nostru cu experienta va sta acum la dispoziție.

 

 

 


© 2010-2011 Klara Glob. Toate drepturile rezervate.