Klara Glob                             

Fordító és tolmácsolási professzionális szolgáltatások


Index Rólunk Fordítások Tolmácsolás Egyéb szolgáltatások Lenyomat Kapcsolat

 

  Lenyomat


Digitális lenyomat

Nagy előnyt jelent, ha gyorsan és jó árban szeretne végtermékhez jutni. A digitális nyomtatás ideális a kisebb példányszámok esetében. Közvetlen és gyors formában megy végbe, az utolsó módosításokat el lehet végezni, többlet költség nélkül, mielőtt az iratot a nyomdába küldenénk. A legnagyobb előny, hogy kiküszöböljük a „mennyiségi” stresszt, mivel egy példányban is elvégezhető a lenyomati munka.

A lenyomatot matt vagy fényes papírra lehet elvégezni széles grammú skálán, 80g/m2 és beleértve 300g/m2-ig. A használt munka formátumok A5, A4 A3, A3+.

A komplexebb munkálatok érdekében különböző kivitelezéseket lehet alkalmazni: hengerlés, fűzés, kivágás, lyukasztás, falcolás, lyukasztás (lyuk vagy normál), rugós lefűzés (műanyag vagy fém).

Így a következő munkatípusokat lehet elvégezni:

 • Névjegykártya
 • Szórólap
 • Brosúra
 • Flyerek
 • mappák,
 • kitűzők, igazolványok
 • irodai és zsebnaptárok

 Ez csak néhány példa, amiket a digitális lenyomat eszközeivel el lehet készíteni.

Támogatásuk érdekében tanácsadást is biztosítunk a lenyomati munkálatokhoz a szükséglet és költségvetéseik függvényében, így tehát együtt időt és költségvetést spórolhatunk.

 

 

Offset lenyomat

Különösen közép és nagy példányszám esetében használják.

Az offset lenyomat a CMYK rendszert használja, a lenyomati képhez  szükséges négy alapszín feldolgozása a halftoning elve alapján lehetséges.

Hasznos információ, hogy a kromatika szempontjából a képeket közvetlenül az alap típus befolyásolja (fehérségi szint, fényes felület, matt vagy metalizált, stb.). Minél nagyobb egy alap felszívó képessége, annál, jobban csökken a nyomtatott kép kontrasztja és fényessége. A lenyomatot a felhasznált lap vagy a karton színe is befolyásolja.

Ezért szükséges, hogy azelőtt, hogy egy offset munkatípust végezzen, vegye igénybe a tanácsadásunkat a hatékonyság fokozása és a költségek megfelelő felmérése érdekében, mivel ezen munkálatok példányszáma magas, és bármilyen hiba a végterméket negatívan befolyásolhatja.

Offset lenyomatokat nagy választékú papír és formátumban lehet elvégezni, amelyhez különböző simítási szolgáltatások társulnak. A lenyomatok munkaformátumai A3-tól 70x100 cm-ig terjednek.

A lenyomatok alapanyagai:

Offset papír, címke papír, dupla papír, GD típusú kartonok – duplex kartonok, GT típusú kartonok- triplex kartonok, öntapadós papírok, metalizált papírok, metalizált kartonok, speciális kartonok.

 • Kijelzők
 • ajándék tasakok
 • könyvek, tankönyvek
 • folyóiratok, katalógusok.
Az offset lenyomatok munkavégzéséhez szükséges hogy együtt helyesen megítéljük a végtermék típusát, és hogy milyen anyagot használhatunk fel (képek, grafika, szövegek, papír típusa, simítások, mennyiség, stb.).

 

 
 

Beltéri lenyomat

Öntapadó matrica (beltéri nyomtatás panelek, standok, részére), foto lap és canvas, window & floor grahics, poszterek, a stand és szupermarketek diszítéséhez, display-ek nyomtatása. Az indoor nyomtatás víz alapú tintákkal végzik, amely a kromatika és részletek magasabb színtű minőségét biztosítja.

 

 

Flexografikus lenyomat

A címkék vagy a műanyag tasakok készítéséhez ajánljuk, valamint a csomagolási termékek széles választékához.

 

 
 

Kültéri lenyomat

Steag, mesh-ek (nagy méretű lenyomatok az épületek homlokzataira) , banner frontlit és backlit utcai hirdetményekhez és fény kazettákhoz, öntapadós matrica lenyomat panelek és egypólusok részére, plexiüveg nyomtatás. Az outdoor lenyomat minőségét az 1200x720 dpi nyomtatási rezolúció bítosítja, a maximális nyomtatási szélesség 5 m.

 

 
 

Szerigrafikus lenyomat

A szerigráfia azon eljárási, amely révén különböző anyagú alapra nyomtatnak, mint papír, kerámia, műanyag anyagok és befejezve a textil és fémanyagokkal. Amely minden esetben változik, az nem a speciális alap, nem a használt tinta típusa.

A szerigrafiai nyomtatás alapszabálya, hogy az alap anyag sima legyen. A szerigrafikus nyomtatás előnyei a következők: kis és közép széria nyomtatás, festék magasfokú súrolási, karcolási és UV sugárzás ellenállása.

 

 
 

Figyelembe véve az általunk végzett szolgáltatások összetettségét, magától érthetődik, hogy az Önök által kért munkálatok elvégzése érdekében, szükséges, hogy megértsük, miről is van szó és konkrét ajánlatot adhassunk a helyzetnek megfelelően. Ugyancsak, miután tudni fogjuk pontosan, hogy mire is van szüksége, egy valós ajánlatot tehetünk, amely az összes kedvezményeket tartalmazza: árcsökkentés, fizetési határidő, kivitelezési határidő, leszállítás, stb.

 

 

 


© 2010-2011 Klara Glob