Klara Glob                             

Fordító és tolmácsolási professzionális szolgáltatások


Index Rólunk Fordítások Tolmácsolás Egyéb szolgáltatások Lenyomat Kapcsolat

 

  Egyéb szolgáltatások


Felülhitelesítés (Apostilla)

  • Fellebviteli Bíróság

  • Prefektúra

A felülhitelesítések szükséges ideje: 2 munkanap.


Javítási szolgáltatások:

Az ügyfeleink rendelkezésére álló már lefordított iratok esetében, egyeztetési szolgáltatást biztosítunk hiteles fordító által, aki az ellenőrzés és a szöveg esetleges módosítása után a forrás és cél irat között egyeztetés érdekében az illető iratot hitelesíti.

 

 
 

Az iratok engedélyezési és hitelesítési szolgáltatásai:

Romániában, a  jogi megfelelőség érdekében, a lefordított iratok esetében a hivatalos fordító aláírás mintájának közjegyzői hitelesítése szükséges, aki az illető fordítást végezte.

Az iratokat a székhelyünkön átvehetik hitelesített állapotban, miután a megfelelő közjegyző hitelesítési díjat kifizették.

 

 

Feliratozási szolgáltatás:

A filmek fordítására vonatkozó kérés alapján elhatároztuk, hogy a végterméket adjuk át az ügyfeleinknek (fordítás-visszaváltoztatás-feliratozás-szerkesztés-videó). Így tehát biztosítsuk a videó-szerkesztés, film feliratozás, bemutatások, reklám klipek, szolgáltatásait digitális formátumban.

 


Műszaki szerkesztés és gépelés:

Ezen szolgáltatás ingyenes az elvégzett fordítások esetében az ügynökség keretén belül. Ugyancsak elfogadunk bármilyen szöveg műszaki szerkesztését.

 

 
 

Másolási és lézer nyomtatási szolgáltatások:

Xerox típusú másolás, fehér-fekete és színes lézeres nyomtatás.

Nagyobb mennyisg esetén árcsökkentést adunk.

 

 
 

DTP professzionális szolgáltatás:

A műszaki iratok, komplex formában, magyarázó szöveggel ellátott képek vagy speciális táblázatokkal és grafikonokkal, a specializált irodánkban elvégezhetők, úgy, hogy a fordítás az eredeti anyaggal azonos legyen. Ugyancsak megtartjuk az eredeti okirat formátumát is.

 


Idegen nyelvű tanfolyamok:

Angol, francia.

 

 
 

Menedzsment szolgáltatások:

Jogi személyek részére fejlesztett szolgáltatás, akik nem rendelkeznek vagy nem szeretnének egy speciális fordítási részleget a cégük keretén belül és ezen tevékenységet az erre szakosodott cégekre bízzák. A fordításra és a fordítás menedzsmentjére szakosodott céggel való együttműködés előnyei: professzionalizmus, személyi költségek csökkentése, a nem főterületen végezendő tevékenységek áthárítása. A tapasztalaton alapuló menedzsmentünk most a rendelkezésükre áll.

 

 

 


© 2010-2011 Klara Glob